Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Rekruttering Holum

Holum Skytterlag arrangerer skyting for nybegynnere hver tirsdag i "skoleruta" Skyting er en idrett som passer for alle aldersgrupper, helt fra du er ca. 10 år og oppover. Gutter og jenter konkurrerer i samme klasse, og jentene hevder seg like godt som guttene...

Har Du lyst til å prøve om dette er noe for deg kan Du møte opp på tirsdagstrening i Holumhallen fra kl. 18.00 og utover.

I Skytterlaget møter du et godt og inkluderende miljø, der alle er samlet om en felles interesse på tvers av generasjoner. Ungdomsutvalget i skytterlaget sørger at de unge får prøve seg på skyttersporten i en trygg ramme hvor sikkerhetsrutinene er det aller viktigste i opplæringen.

I tillegg til skytingen legges det også til rette for sosiale aktiviteter. Det frivillige skyttervesen er en breddeorganisasjon, og ønsker at flest mulig skal trives i organisasjonen. Kjerneord som tilhørighet, samhold og miljø står sterkt i vårt ungdomsarbeid

Som konkurranseidrett har skyting en fengende og aktiviserende effekt. Skyting kan gi deg økt psykisk styrke, evne til avslapping og bedret konsentrasjonsevne. Hvert skudd krever topp konsentrasjon, stor nøyaktighet og viljestyrke.

Anvisningen på monitor vil vise hvor godt du gjennomfører det du har trent på. For å bli en god skytter stilles det krav både til din psyke, fysikk og teknikk. Det er opp til deg å bestemme hvor mye tid og krefter du vil legge ned i trening. Alle som har lyst får være med på treninger, samlinger og i konkurranser uansett hvor erfaren man er.

Rekrutteringsskytingen foregår som nevnt på tirsdagene -med kyndig instruksjon og vi følger i utgangspunktet skoleruta for inneværende år. Det vil si at når det er ferier og fridager har vi ikke organisert trening som vanlig. 

Det er på tirsdagene vi har apparat til å ta imot nye skyttere på best mulig måte. Til tider kan det vært stort påtrykk med nye -og derfor vil det variere litt i tidsbruk pr. lag på de enkelte dagene. 

Vi har også høsten 2017 et sterkt internt ønske om å tilby en kveld for viderekomne -mer info om det kommer senere.

På tirsdagene bruker vi prestasjonspins på tirsdagene. De kan oppnås for 220 - 230 - 240 poeng med støtte. Når man da går over til å bruke rem for holde geværet selv begynner man på nytt. 220 - 230 - 240 - 245 - 250 har vi prestasjonspins for med bruk av rem. Vi tar kr. 40,- pr. gang som inkludere skudd, og kr. 10,- for de som evt. har skudd med seg selv. 

Evt. kontaktinfo finner Du helt nederst på nettsiden.

 

Velkommen til skytebanen!

 

 

Her er noen bilder som kanskje inspirerer