Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Dugnad og Aktivitet i Mandalshallen

Lørdag 26. november møtte 9 dugnadsvillige skyttere frem fra kl. 10.00 til kl. 14.00 for å utføre "service" på anlegget i Mandalshallen.

Alle skiver ble rengjort og gjennomgått. Alle kulefangene (tromler) ble tømt og etterfylt (stappet) med dertil egnet materiale.

På anlegget bak veggen ved skivene skjuler det seg 3 kulefang pr. skive. Et for liggende, et for knestående og et for stående. Mest kuler var det i tromlene for liggende stilling da det er der hovedtyngden av skytingen foregår. Avfallet ble håndtert påp en forsvarlig måte. Arbeidet ble utført av 5 klasseførte, 2 rekrutteringsskytterne og 2 veteraner. Arbeidet ble avsluttet kl. 14.00 med en kaffe, saft og pepperkaker.

Alt i samarbeid Tor Fasseland A/S. Hans lokaler på Gismerøya ble brukt i arbeidet. Takk!

Anlegget blir flittig brukt for tiden av både Mandal- og Holum Skytterlag. På våre rekrutterings-/aspirantkvelder er det over 30 aspiranter hver tirsdag som prøver sine skyteferdigheter. De skal om en snau uke måle krefter i den tradisjonsrike Julekula som arrangeres i uke 49 over 3 kvelder og runder aktiviteten for aspirantene (tirsdagsskytingen) i 2011. På torsdagene trener våre klasseførte ungdommer i R/ER/J og det pleier å være 10-15 ungdommer innom hver torsdag. Mandagskveldene blir brukt av seniorene (2,5t).