Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Kretsmester i klasse rekrutt!

I helgen gikk LDKS Felt av stabelen i Egersund, nærmere bestemt på Helleland. Fullstendige resultater fra stevnet foreligger.

Særs gledelig med 2 ungdomsskyttere og en veteran i finalene på søndagen, og det ble spennende finaleskytinger hvor flere av Holumsskytterne måtte ut i omskyting.

I klasse rekrutt ble Karen S. Øksendal kretsmester etter 8/2 på de to finaleholdene og tilsammen 32/2 i mesterskapet.

I klasse eldre rekrutt hvor Alvilde Røiseland konkurrerer, måtte det omskyting til for å skille de tre som oppnådde 12/10 på de to finaleholdene. Etter omskyting ble det en sterk tredjeplass til Alvilde i mesterskapet med 42/10.

I klasse V65 måtte også Nils Blørstad ut i omskyting ette 12/5 på de to finaleholdene. Etter omskytingen endte det med en 3. plass i mesterskapet med 42/5.

Vi gratulerer alle sammen med flotte resultater og fremragende skyting!

Resultaterne for hele stevnet finner du her: http://www.skytterlag2.no/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=67249

 

 


 

Her er link til resultater fra hovedskytingen, finaleopprop og komplette resultater: http://www.skytterlag2.no/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=67249

Disse kvalifiserte seg til finale  søndag:
Karen S. Øksendal i Rekruttklassen med 24 treff som utgangspunkt, Alvilde Røiseland i Eldre Rekrutt med 30 treff som utgangspunkt og Nils Blørstad i klasse V65 også med 30 treff som utgangspunkt. Vi ønsker alle lykke til!

 

 


Både grovfelt og finfelt arrangeres som bilfelt (ulike løyper) med utgangspunkt fra Helleland Grendehus. Hovedskyting lørdag 10.mars. Arrangøren skyter fredag 9.mars. Forhåndspåmelding og innbetaling innen 16.februar 2012.

Påmeldingsavgift (ved påmelding):
Kl.1-5-AG3-Veteran: kr. 70,-
Rekrutt-ER-Junior: kr. 50,-

Premieinnskudd inkl. pokaltrekk 10kr (ved frammøte)
Kl.1-5-AG3-Veteran: kr. 160,-
Rekrutt-ER-Junior: kr. 150,-

Lagskyting:
Napp i vandrepokal til beste 3-mannslag i R-ER-J (tas ut etter endt skyting). Napp i vandrepokal til beste 3-mannslag for kl.2-5+V55. 3-mannslag må være påmeldt senest 30 minutt før første skytter går ut.

Premiering i henhold til Sørlandskretsens reglement og Skytterboka.

Gavepremier: Vi vil gjerne at lag og samlag støtter oss med gavepremier. For de som gir gavepremier, før verdien opp på vedlagte påmeldingsskjema.

For overnattingsmuligheter, se: www.visitdalane.no

Løpende informasjon om stevnet og lagoppsett blir også lagt ut på: www.skytterlag2.no/egersund/