Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Julekule

Årets Julekule over og endte med at 19 aspiranter fra Mandal og Holum deltok. Kjempemorro i Mandalshallen begge kveldene.

Vi kjørte 35 skudds Mesterskapsprogram og noen av R/ER/J tok børsa med seg opp en klasse eller to for å prøve seg som junior eller senior. Alle som prøvde et program høyere eller to skjøt imponerende godt -også det lover bra for fremtiden! Her finner du alle resultatene og bilder fra begge kvelder.


Her er link til resultatsiden: JULEKULE 2012 - Mandal & Holum Skytterlag 

Når det gjelder rangering av klasse aspirant så er det slik i DFS at de ikke skal rangeres så derfor ligger ikke navn/resultat i naturlig rekkefølge.

Julekula markerer slutten på organiserte instruksjonsaktivitet for 2012 - og vi er superheldige som får akkurat Dere på besøk hver tirsdag gjennom året. Vi gleder oss allerede til å se Dere igjen kanskje i romjula på romjulsstevne eller når vi starter på igjen over nyttår på tirsdag i uke 2. 


Her er bilde av det første laget i årets utgave av julekula.

Fra venstre: Malin W. Møll, Benjamin Rødland, Olve D. Møll, Åsmund Møll, Amanda L. Hortman, Inger Marie Bringsdal, Thea L. Johnsen og Kirsten D. Møll.


Her er bilde av lag 2, en meget fornøyd gjeng det også.

Fra venstre: Herman Systad, Axel Thomassen, Emil Messel Bjelland, Steffen Økland, Vegard Bartnes, Sjur Andreas Soteland og Fredrik Stubstad.

Her er bilde av det siste laget denne første kvelden, 2 aspiranter, 1 rekrutt og 3 eldre rekrutter.

Fra Venstre: Joakim Elias Ore, Daniel Johannessen, Erlend Fasseland, Sindre Skoie, Karen Oline Jacobsen og Karen S. Øksendal.

 

Torsdag stilte begge lagene mannsterke opp og vi tror på tross av at noen står dobbelt i listene, så er årets julekule den som har samlet flest skyttere tror vi. Det var deltakere i alle klasser bortsett fra V65 og V73. Juniorer skjøt klasse 4 program, Eldre Rekrutt skjøt både juniorprogram og klasse 4 program og rekrutt skjøt juniorprogram. Av tilbakemeldingene fra dem selv å bedømme var det slettes ikke bortkastet, og som nevnt tidligere skjøt alle glimrende!

Her er et bilde fra grunnlaget i lag 2 på torsdagskvelden:

Her er fra sekretæriatet og som vi ser er "facebook" blitt en del av skytesporten.. Her kjøres stevnet og alle bidrar!

Til sist et bilde som viser alle som ser på storskjermen hvor visningen av kveldens skyting foregår og skytterpraten går livlig.