Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

8 på treningssamling for Ungdom

En vellykket samling for Ungdommer fra hele Vest-Agder er kort oppsummert responsen fra de 8 ungdommene som deltok fra Holum.

Leksjon, instruksjon og sosialt samvær og aktiviteter utenom skyting fra lørdag 20. til søndag 21. oktober i Lyngdal. Bildet viser en av Holums eldre rekrutter sitt utendørsgrunnlag (6K+4L) søndagen fra 100m.

Dette lover bra!

 

Mange fikk med seg nyttig kunnskap fra hovedinstruktørene Tor Harald Lund og Mette Finnestad. I tillegg var samlagsinstruktør Bjørn Vidringstad også på plass med masse nyttig veiledning til både store og små. Her er bilde fra tørr-instruksjon inne i skytterhuset på lørdagen.

Samlingen samlet ungdommer fra Laudal, Mandal, Holum, Lyngdal, Farsund, Kvinesdal og Øvre Eiken. Fra Holum deltok Amelia Strømme (ER/J), Karen Oline Jacobsen (ER/J), Alvilde Røiseland (ER), Sindre Skoie (ER), Karen S. Øksendal (R/ER), Jonas S. Øksendal (R), Marte Natalie Jacobsen (R) og Tobias Strømme (ASP).


Mange benyttet anledningen til å prøve knestående under veiledning, og viste med skytingen sin at det hadde fått med seg mye av instruksjonen. 2 av rekruttene prøvde knestående og fikk se at de mestret det. Eldre rekrutt- og Junior partiet skjøt bare kne innendørs og de som er juniorer skjøt mye stående.

En litt uhøytidelig lagkonkurranse til slutt slo godt an hos de minste (rekruttene), hvor 5 skyttere skjøt en tier hver med bruk av 7 skudd og 46 sekunder i en av rundene... -Det er jo faktisk Myrkongetempo! (Erfaringer de kan dra med seg fra en slik ting er presisjon, prestasjon og det å være klar!)

 

Bildet til høyre viser tommel opp for ei flott helg!