Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Resultater 1. mai stevner

Alvilde fortsatte i samme stil som i Mykland, 2x350 ble fasiten etter de to tradisjonsrike 1. mai stevnene i Søgne og Greipstad, fantatisk skyting!

Karen S. Øksendal vant et av stevnene i klasse rekrutt. Gledelig var det også at 3 rekrutter som ikke tidligere har deltatt på mange åpne stevner fikk særdeles positive opplevelser og tilbakemeldinger på skytebanen!

Meget bra deltakelse blant Holumsskytterne hvor hele 13 skyttere fra Holum var i ilden på disse stevnene mandag/tirsdag. Nærmest av seniorene var Arild Rasmussen som bare var et poeng bak vinneren i klasse V55 på Greipstadstevnet med 344 poeng. For fullstendige resultater se lenger nede på siden.

Her er bilde av 2 fornøyde rekrutter som skjøt sitt første åpne stevne på Sløgedal 1. mai, arrangert av Søgne Skytterlag. Alexander Tønnessen (til venstre) og Jonatan Strømme (til høyre). Jonas S. Øksendal (R) skjøt også stevnet mandags kveld. Gratulerer med flott innsats alle tre.

Alle tre syntes det var gøy, og de fikk prøvd seg på fullt mesterskapsprogram med 35-skudd. De to på bildet sa at det ble litt "stress" på slutten av omgangen. De fortalte også at de kunne tenke seg å delta på flere stevner gjennom sommeren. En positiv opplevelse satt de igjen med altså, samtidig som de selv fikk erfare hva de måtte "hjem" å øve mer på. En flott innstilling!

 

Her er link til resultater fra Søgnestevnet 1. Mai 2012 som ble vunnet av Tor Harald Lund (5) fra Søgne Skytterlag med 348 poeng:  http://home.broadpark.no/~skyting/sogne2012/Web/index1.html

 

Her er link til resultater fra Greipstadstevnet 1. Mai 2012 som ble vunnet av Geir Atle Metveit (5) fra Imenes Skytterlag med 348 poeng.

100m          -          200m