Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Resultater fra Julekula 2011

Julekule-uka 2011 er over, og her er alle resultatene. Mye fremragende skyting blandt alle ungdommene, og mange av de voksne fulgte opp.

Denne uken har det vært hektisk aktivitet i kjelleren i Mandalshallen, med Julekule for store og små. Bildet i toppen viser den yngste gjengen som fikk måle seg på tirsdagskvelden. Julekula kom for mange av oss i tillegg til avslutning av innendørskarusellen i Vest-Agder skyttersamlag med karusellstevner i Grindølen- (Byremo) og Øvre Eiken Skytterlag (egne artikler om disse stevnene når resultatene foreligger, kommer på forsiden).

Vi har hatt besøk av 45 ungdommer og 15 voksne, og lar oss imponere av nivået og skytegleden blandt alle. Mange har skutt sitt beste program noensinne, og vi håper ungdommene og de foreldrene som stilte opp i klasse 1 på fredagskvelden sitter igjen med gode opplevelser fra skytebanen.


Vi har også igjen fått bevist at det går ann å skyte fullt hus på innendørsbanen i Mandalshallen. Karen Oline Jacobsen (ER) vant Eldre Rekrutt med 250 poeng og fikk applaus etter serien! Alvilde Røiseland vant rekruttklassen med 246 og Ludvig Røiseland vant juniorklassen med 245 poeng!

Blant aspirantene fikk Olliver Netland fra Holum 193 poeng, tett fulgt av Daniel Johannessen fra Mandal med 192 poeng og Kristoffer Lie Karlsen fra Mandal med 188 poeng. Det viser at det gror godt. Jonatan Strømme fra Holum klarte 179 poeng med reim fulgt av Torkil Høksås med 175 poeng og Erlend Glomsaker med 172 poeng, begge fra Holum.

Vi må ikke glemme alle som bidrar til arrangementet: Spesiell takk til Cubus Mandal og Tor Fasseland A/S. Cubus som igjen tilgodeså oss med hele 8 gavekort á 150 kroner som ble loddet ut blant alle de deltakende ungdommene, og Tor Fasseland A/S som stod for premier til de klasseførte på torsdagen.

Fredagskvelden møtte det opp totalt 15 voksne (seniorer og noen foreldre) for å skyte Julekula. Resultatlisten er helt nederst på siden.

Karen Oline Jacobsen (ER)

 

Trykk her for link til fullstendige Julekuleresultater 2011