Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Riflen/Skoger skytterlag
i Drammen skyttersamlag, Viken 1 landsdelskrets

Treninger med restriksjoner

Vi starter med treninger igjen.

Se informasjon fra sentralorganisasjonen her:

https://www.dfs.no/aktuelt-na/nyheter/2020/Informasjon-om-korona-krisen/

Hvis du skal på treningen reserver plass med en melding i facebook gruppen https://www.facebook.com/groups/136810366459735 eller på epost [email protected] 1-2 dager før trening, Så gi beskjed mandag kveld for onsdag treningen, og fra Lørdag for mandags treningen. Det er plass til 4 til 5 skyttere kl 18 og 4 stk kl 1845. Førstemann til mølla. Har du ikke meldt deg på forhånd så må du kanskje vente litt.

Du bør ha eget utstyr eller gi beskjed om hva du må låne så vi er sikker på at vi har det tilgjengelig, men vi har nok av det meste til utlån. 

Er du syk eller har symtomer på luftveis sykdom kan du ikke komme på treningene.

I tillegg vil vi prøve og få til noen utendørs treninger i Røyken eller Lier, disse er litt vanskeligere hvis du må låne utstyr, her må du ha avtalt utstyr på forhånd.

Prosedyre for vaktene:

Møt opp ca 15 minutt tidlgere enn tidligere.

Lås opp, Vask hender og start baneanlegget som normalt. Sjekk såpe og papir på toalett. Ordne vaskevann, vask monitorer, dørhåndtak, toalett, vasken og standplass før skyttere kommer.

Pass på at skyttere skriver seg i protokollen, deretter skal alle skyttere vaske/sprite hender før trening. Der er håndsprit tilgjengelig på banen og vask med såpe og vann.

Utlån av utstyr, salgt av ammo, tildeling av riktig våpen.

Utstyr vaskes evt før utlån.

Annenhver standplass brukes. 1,3,5,7. Hvis noen er i samme husstand brukes standplass ved siden av hverandre, f.eks 1,2,4 og 6-7.

Etter at laget er ferdig skal våpen vaskes og tørkes av og merkes med hvem og når(dato) de ble brukt før de settes i skap. Annet utstyr som er lånt legges i pose av skytteren selv som merkes med navn og dato(poser i nederste skuff på kjøkkenet). Utstyr som ikke er brukt på 10 dager kan legges på plass, og brukes av andre.

Standplass, dørhåndtak og monitorer vaskes mellom hvert lag. Dette gjøres uavhengig om skytteren har eget liggeunderlag eller ikke.

Registrer at vask er utført på listen på banen. Steng ned.